Joost helpt je aan

Fantastische
Tarieven

Ik regel alles voor je. De hosting, domeinnaam, beveiliging, emails, onderhoud en support.

Ik regel alles voor je. De hosting, domeinnaam, beveiliging, emails, onderhoud en support.

Tarief Website Ontwikkeling, Hosting en Onderhoud

Wat kost het om een website te laten maken of om je website te laten onderhouden? Fantastische Websites heeft betaalbare oplossingen voor de kleine ondernemers, gespecialiseerd in WordPress Hosting, WordPress onderhoud en WordPress websites laten maken. Neem vrijblijvend contact met mij op om je wensen te bespreken of om de service aan te vragen.

Website laten maken

Vanaf € 600
Al mijn websites hebben een professioneel uniek design naar wens en zijn helemaal geoptimaliseerd voor snelheid, veiligheid, responsiveness, zoekmachines en Google Analytics. Je hebt al een one-page website, welke geschikt is als online visitekaartje, voor € 600. Een top-end website met uitgebreide functionaliteit ligt tussen de € 700 en € 3500, afhankelijk van jouw wensen. Elke gewenste functionaliteit kan ik bouwen. Zie voor meer details Website laten maken, bekijk mijn Portfolio of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Webshop laten maken

Vanaf € 1200
De premium webwinkels die ik geheel naar wens maak hebben een professioneel en uniek design en zijn helemaal geoptimaliseerd voor snelheid, veiligheid, responsiveness, zoekmachines en Google Analytics. Ik kan er elke gewenste functionaliteit inbouwen. Een op maat gemaakte webshop heb je al vanaf € 1200. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

All-in hosting

€ 7 p/m
Met de all-in hosting service krijg je een hosting die geschikt is tot ongeveer 40.000 bezoekers. Je krijgt 1vCPU, 1GB geheugen en onbeperkt SSD ruimte. Als extra service krijg je o.a. een gratis NL-domeinnaam, SSL certificaat en technisch support. Ook stel ik WordPress, Backups en je emailadressen voor je in. Kijk hier voor alle hosting details.

All-in hosting extra rekenkracht

€ 12 p/m extra

Ben je uit de voegen gegroeid, dan kun je je hosting maximaliseren zodat deze geschikt is tot ongeveer 500.000 bezoekers. Je krijgt bovenop de standaard hosting 6vCPU, 6GB geheugen en alles onbeperkt. Kijk hier voor alle hosting details.

Maandelijks WordPress Onderhoud

Vanaf € 20 p/m
WordPress, Thema en plugins gecontroleerd updaten. Voordat ik de updates uitvoer maak ik een backup. Na het updaten controleer ik de werking en zal waar nodig problemen oplossen. Neem vrijblijvend contact met mij op om de service op jouw wensen af te stemmen.

Website Beheer

Vanaf € 35 p/m
Ben je op zoek naar een webmaster en wil je naast WordPress Onderhoud ook dat ik je nieuwe blogs upload, bestaande content update en eventueel backups herstel? Ik kan het website beheer van je overnemen. De prijs is afhankelijk van de website configuratie en jouw wensen. Neem vrijblijvend contact met mij op om de service op jouw wensen af te stemmen.

Overstappen naar HTTPS

€ 35
Ik stel het SSL certificaat goed in zodat je het groene slotje krijgt. Ik update alle WordPress content zodat alles automatisch naar de HTTPS versie van je website verwijst.

Domeinnaam veranderen

€ 35
Ik verander je domeinnaam en zorg ervoor dat deze geupdate wordt in WordPress en de rest van je content. Ik stel redirects in om het verkeer van je oude naar je nieuwe domein te sturen. (service is exclusief domeinnaam)

Website verhuizen

€ 35
Website verhuizen naar Fantastische Hosting, inclusief het instellen van de email adressen en domeinnaam. Hier vind je meer informatie over hoe ik veilig een website inclusief domeinnaam en emailadressen verhuis.

Snelheids optimalisatie

€ 65
Snelheidsoptimalisatie van je website aan de hand van een GTmetrix rapport. Zo worden onder andere je afbeeldingen, cache en website instellingen geoptimaliseerd voor een snelle website.

Beveiligings optimalisatie

€ 35
Ik optimaliseer de beveiliging van jouw WordPress website om ervoor te zorgen dat hackers en spammers geen kans krijgen. Eenmalig stel ik alles goed in, zoals je WordPress instellingen, je plugins en je hosting configuratie.

Uurtarief

€ 70 p/u
Het tarief indien we afspreken op uurtarief te werken. Ik ben goed, snel en werk zorgvuldig, dus je hebt sowieso een goede deal! Voor een opdracht voor een vast bedrag kun je vrijblijvend een offerte aanvragen

Joost van Fantastische Websites helpt je graag verder!

Wil je meer weten over:

  • het bouwen van een website of webshop?
  • het onderhoud van een website?
  • de hosting voor een website?