Joost helpt je aan

Fantastische
Tarieven

Ik regel alles voor je. De hosting, domeinnaam, beveiliging, emails, onderhoud en support.

Ik regel alles voor je. De hosting, domeinnaam, beveiliging, emails, onderhoud en support.

Tarief Website Onderhoud en Website laten maken

Wat kost het om een website te laten maken of om je website te laten onderhouden? Fantastische Websites heeft betaalbare oplossingen voor de kleine ondernemers, gespecialiseerd in WordPress Hosting, WordPress onderhoud en WordPress websites laten maken. Neem vrijblijvend contact met mij op om je wensen te bespreken of om de service aan te vragen.

All-in hosting

€ 6 p/m
Met de all-in hosting service krijg je een hosting die geschikt is tot ongeveer 40.000 bezoekers. Je krijgt 1vCPU, 1GB geheugen en 50 GB SSD ruimte. Als extra service krijg je o.a. verhuisservice, een NL-domeinnaam, SSL certificaat en technisch support. Ook stel ik WordPress, Backups en je emailadressen voor je in. Kijk hier voor alle hosting details.

All-in hosting extra rekenkracht
€ 10 p/m extra
Ben je uit de voegen gegroeid, dan kun je je hosting maximaliseren zodat deze geschikt is tot ongeveer 500.000 bezoekers. Je krijgt bovenop de standaard hosting 6vCPU, 6GB geheugen en alles onbeperkt. Kijk hier voor alle hosting details.
Maandelijks WordPress Onderhoud

Vanaf € 15 p/m
WordPress, Thema en plugins gecontroleerd updaten. Blogs uploaden, Content updaten en Backups herstellen. De prijs is afhankelijk van de website configuratie en jouw wensen. Neem vrijblijvend contact met mij op of zie hier meer informatie over de soorten website onderhoud.

Overstappen naar HTTPS

€ 30
Ik stel het SSL certificaat goed in zodat je het groene slotje krijgt. Ik update alle WordPress content zodat alles automatisch naar de HTTPS versie van je website verwijst.

Domeinnaam veranderen

€ 30
Ik verander je domeinnaam en zorg ervoor dat deze geupdate wordt in WordPress en de rest van je content. Ik stel redirects in om het verkeer van je oude naar je nieuwe domein te sturen. (service is exclusief domeinnaam)

Website verhuizen

€ 40
Website verhuizen naar een andere hosting, inclusief het instellen van de email adressen en domeinnaam. Neem je hosting bij mij af dan heb je 1x recht op de gratis verhuisservice. Hier vind je meer informatie over hoe ik veilig een website inclusief domeinnaam en emailadressen verhuis.

Snelheids optimalisatie

€ 65
Snelheidsoptimalisatie van je website aan de hand van een GTmetrix rapport. Zo worden onder andere je afbeeldingen, cache en website instellingen geoptimaliseerd voor een snelle website.

Beveiligings optimalisatie

€ 35
Ik optimaliseer de beveiliging van jouw WordPress website om ervoor te zorgen dat hackers en spammers geen kans krijgen. Eenmalig stel ik alles goed in, zoals je WordPress instellingen, je plugins en je hosting configuratie.

Website laten maken
Vanaf € 500
Een professionele website op maat heb je al vanaf 500 euro. Zie voor meer details Website laten maken.
Uurtarief
€ 60 p/u
Het tarief indien we afspreken op uurtarief te werken. Voor een opdracht voor een vast bedrag kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.

Joost van Fantastische Websites helpt je graag verder!

Wil je meer weten over:

  • het bouwen van een website
  • het onderhoud van een website
  • de hosting voor een website?

Wil je direct een offerte aanvragen of heb je een andere vraag? Twijfel niet en neem contact met mij op via email of het contactformulier.

Joost@fantastischewebsites.nl

 

Joost@fantastischewebsites.nl

 

6 + 2 =