Over Joost en

Fantastische
Websites

Ik regel alles voor je. De hosting, domeinnaam, beveiliging, emails, onderhoud en support.

Ik regel alles voor je. De hosting, domeinnaam, beveiliging, emails, onderhoud en support.

Fantastische Websites is onderdeel van Joona Online.

Joona Online is opgericht in 2015 door Joost Mulder en Nanouk van Gennip.

Nanouk is tekstschrijver en online marketeer, Joost is Website Ontwikkelaar. Samen zijn zij een ijzersterk team. Onder Joona Online vallen de websites:

Joona Online

KVK: 63958740

BTW: 855468944B01

 

IBAN: NL23 TRIO 0212 1808 19

BIC: TRIONL2U

Tnv: J. Mulder

Met persoonlijke benadering en maatwerk de beste resultaten

Bij Fantastische Websites staat service en maatwerk centraal. Bij het maken van jouw website kijk ik nauwkeurig naar wat het beste bij jouw bedrijf en doelgroep past.

Korte lijntjes, informele communicatie en duidelijk afspraken zorgen voor een fijne samenwerking en de beste resultaten.

Creativiteit & maatwerk

Bij ons draait alles om maatwerk. Geen standaard templates. Alles is uniek én van hoge kwaliteit. Dit vereist creativiteit en digital nomads ademen creativiteit. We genieten iedere dag weer van al het moois dat reizen ons biedt, en dit heeft een enorm positieve invloed op ons werk!

Digital nomads: alles digitaal

Wij zijn zogenoemde digital nomads. We werken volledig digitaal, zowel vanuit Nederland als vanuit het buitenland. Dit is heel goed mogelijk, omdat er tegenwoordig zoveel manieren zijn om digitaal te communiceren. Hier maken we dan ook volop gebruik van. Maar hoe werkt dat dan? Hier kun je meer over vinden op de persoonlijke blog van Nanouk: Samen de wereld ontdekken.

Mega flexibel

7 dagen per week ben ik online. In de avonduren of in het weekend jouw website bijwerken? Geen probleem! Tijdens kantooruren? Ook geen probleem. Handig hè?!

Lage bedrijfskosten, lage prijzen

Maatwerk duur? Niet bij ons! Onze prijzen zijn competitief, omdat we geen kosten hebben voor bijvoorbeeld de huur van een kantoorpand. Deze kosten hoeven we dan ook niet naar onze klanten door te berekenen, zoals concurrenten dat wel doen. Voor jou een financieel voordeel dus!

Onze werkwijze

In een intakegesprek gaan we uitgebreid in op je wensen. Welke boodschap wil je overbrengen naar je potentiële klanten? Welke extra functionaliteiten wil je op je website? We denken met je mee en komen zo tot de beste oplossingen. Neem vrijblijvend contact op om te ontdekken wat we voor je kunnen doen!

Joost van Fantastische Websites helpt je graag verder!

Wil je meer weten over:

  • het bouwen van een website
  • het onderhoud van een website
  • de hosting voor een website?

Wil je direct een offerte aanvragen of heb je een andere vraag? Twijfel niet en neem contact met mij op via email of het contactformulier.

Joost@fantastischewebsites.nl

 

Joost@fantastischewebsites.nl

 

9 + 10 =