Joost helpt je aan

Fantastische
Websites

Joost helpt je aan

Fantastisch
Onderhoud

Ik regel alles voor je. De hosting, domeinnaam, beveiliging, emails, onderhoud en support.

Website beheer uitbesteden

We kijken samen naar wat je wel en niet aan mij wilt uitbesteden. Zo doe ik de dingen die jij liever niet zelf doet, én betaal je nooit te veel. Ik kan onder meer het volgende van je overnemen:

 • Hosting & domeinnaamregistratie
 • WordPress en plugins updaten
 • Backups maken en terugzetten
 • Blogs plaatsen
 • Tekstuele aanpassingen
 • Design aanpassingen
 • Nieuwsbrieven versturen
 • Overstappen naar HTTPS
 • Website en email verhuizen
 • Hack oplossen

Wil je het onderhouden van je website uitbesteden?

Service overeenkomst

Vaak sluiten we een voordelige service overeenkomst af voor een vast bedrag per maand of jaar.

Overstappen naar HTTPS

Je website en content updaten van HTTP naar HTTPS kan een behoorlijke klus zijn. Ik help je graag!

Website Onderhoud

Professionele hulp voor je website op oproepbasis. Voor snelle ondersteuning en onderhoud bij je website.

Blog bijwerken

Ik publiceer je blogs en zorg voor een passende layout. Ik let op je meta-data, zoals de SEO-titel, url, en meta description

Je hebt een professionele, gebruiksvriendelijke website laten maken. Maar wat dan?

Hoe zit het met hosting?

Is mijn website wel beveiligd?

Wat zijn eigenlijk ‘plugins’?

Hoe zit het met backups?

En hoe plaats ik nieuwe blogs op mijn website?

Lijkt het onderhouden van je WordPress-website meer op hogere wiskunde, of wil je hier liever geen tijd aan besteden? Ik neem het onderhoud van je website graag van je over!

Je kan mijn service op afroepbasis nemen, maar vaak sluiten we een voordelige service overeenkomst af voor een vast bedrag per maand of jaar.

Wat kun je nog meer aan mij uitbesteden?

 

 

Overstappen naar HTTPS

Een veilige website is, naast het voorkomen van hacks, ook belangrijk voor je vindbaarheid in Google. Genoeg redenen om zo snel mogelijk over te stappen van http naar https. 

Overstappen is een lastige klus. Je links moeten blijven bestaan en je wilt geen klanten en lezers verliezen. WordPress, een ander CMS of een custom site? Geen probleem, de basics zijn hetzelfde. Wij helpen iedereen met overstappen.

Nieuwe pagina’s aanmaken

Je website is altijd in ontwikkeling. Heb je een nieuw product of extra dienst ontwikkeld, dan wil je hiervoor een nieuwe pagina aanmaken. Dit is geen probleem!

Je levert beeldmateriaal en teksten aan en ik maak een nieuwe pagina voor je. Geheel in stijl van je website, inclusief het design en layout.

TLS of SSL certificaat

Als je overstapt naar een beveiligde verbinding zoals HTTPS, dan schaf je een SSL certificaat aan. In werkelijkheid is dat de opvolger hiervan, het TLS certificaat, maar de oude benaming SSL wordt nog overal gebruikt.

Dit certificaat zorgt ervoor dat al je data met encryptie over het internet wordt gestuur. Zo kunnen hackers niet stiekem meeluisteren naar het verkeer op jouw website. En nog belangrijker, niet je wachtwoorden zien als je inlogt.

Je blog bijhouden

Met een actieve blog informeer je je klanten. Je betrekt ze bij je bedrijf en biedt hulp. Ook helpt een blog om je website hoger in Google te krijgen.

Ik publiceer je blogs en zorg voor een passende layout. Ook let ik op je meta-data, zoals de SEO-titel, url, en meta description. Dit is goed voor de vindbaarheid in Google, waardoor je website hoger scoort en je dus meer nieuwe klanten werft.

Je bestaande website vernieuwen

Heb je al een website online staan, maar ben je niet tevreden over de functionaliteiten? Of loop je vast op enkele technische wensen? Ik kijk graag met je mee! Ik ken diverse programmeertalen en CMS-systemen en kan dan ook snel en efficiënt je probleem ontdekken. Daarna kijken we samen naar een oplossing.

Zelf doen mét support

Toch graag zelf je website bijhouden? Dat kan natuurlijk ook! Als ikje website oplever, staat het je vrij om te kiezen voor zelf onderhouden of uitbesteden.

Ga je zelf met je website aan de slag en kom je er toch niet helemaal uit? Dan sta ik natuurlijk voor je klaar om je te helpen.

Meer weten over de mogelijkheden? Vraag het mij, bijna alles is mogelijk!

Joost van Fantastische Websites helpt je graag verder!

Wil je meer weten over:

 • het bouwen van een website
 • het onderhoud van een website
 • de hosting voor een website?

Wil je direct een offerte aanvragen of heb je een andere vraag?

Twijfel niet en neem contact met mij op via het formulier. Ik neem daarna zo snel mogelijk contact met je op om je verder te helpen.

1 + 14 =