Joost helpt je aan

Fantastisch
Onderhoud

Ik regel alles voor je. De hosting, domeinnaam, beveiliging, emails, onderhoud en support.

Ik regel alles voor je. De hosting, domeinnaam, beveiliging, emails, onderhoud en support.

Blogs plaatsen en content aanpassen

Als onderdeel van website onderhoud kan ik blogs voor je plaatsen en content updaten. Onder content vallen:

 • Afbeeldingen
 • Video’s
 • Tekst

 

Bij het plaatsen van een nieuwe blog zorg ik er voor dat deze geplaatst wordt inclusief:

 • Styling van de website
 • Juiste opmaak van de tekst
 • Meta description
 • Titel
 • Slug (url)
 • Afbeeldingen met alt tekst

 

Ik help je bij al het onderhoud van je website

Je content aanpassen

Je website is altijd in ontwikkeling. Is er wat veranderd, of wil je toch je tekst nog eens aanpassen, dat is geen probleem! Je levert beeldmateriaal en teksten aan en ik pas de content voor je aan. Nog geen geschikt beeldmateriaal? Geen probleem, ook hier help ik je verder. Je afbeeldingen en tekst heb ik zo voor je bijgewerkt!

Je blog bijhouden

Met een actieve blog informeer je je klanten. Je betrekt ze bij je bedrijf en biedt hulp. Ook helpt een blog om je website hoger in Google te krijgen.

Ik publiceer je blogs en zorg voor een passende layout. Ook let ik op je meta-data, zoals de SEO-titel, url, en meta description. Dit is goed voor de vindbaarheid in Google, waardoor je website hoger scoort en je dus meer nieuwe klanten werft.

Joost van Fantastische Websites helpt je graag verder!

Wil je meer weten over:

 • het bouwen van een website of webshop?
 • het onderhoud van een website?
 • de hosting voor een website?